ویژگی حیوانات در دفینه یابی (عقاب):

عقاب یکی از بزرگ‌ترین و نیرومندترین پرندگان جهان است.عقابها همیشه درنده خو به نظر نمی‌رسند. عقابها سخت از خطر، مخصوصاً انسان گریزان هستند وبندرت به آدمی حمله می‌کنند. عقاب توانائی بلند کردن یک آدم کوچک اندام را دارد.عقاب‌ها می‌توانند از فراز آسمانها شکار خود را ببینند واز نقاط بلند همچون صاعقه بر سر شکار نگون بخت فرود آیند. رنگ و بال و طول و شکل عقابها از منطقه تا منطقهٔ دیگر اختلاف دارد به طوری‌که در عقابهای آسیائی و اروپائی و آمریکائی تفاوت آن نمایان است.عقابها پاهایی نیرومند و به رنگ زرد و روشن دارند. عقابها برای درهم شکستن شکار خود از منقار و چنگال پاهای خود استفاده می‌کنند.محل زندگی عقابها در علفزار و جنگل‌های زمین‌های پست و بر فراز کوه‌ های بلند و ناهموار و در نقاط دوردست و تقریباً دست نخورده توسط انسان زندگی می‌کنند.برخی از عقابها حین پرواز شکار خود را صید می‌کنند.عقاب با پرها و بالهای بلند،  می‌تواند به آسانی پرواز وشکار خود را از زمین بلند کند. عقاب گاه، با بالهای خود به شکار ضربه می‌زند. اما نمی‌تواند با بال‌هایش بجنگد. عقاب هنگام جنگ از منقار و پاهای نیرومند خود استفاده می‌کند، بیشتر عقابها قهوه‌ای رنگ و یا سیاه رنگ هستند. قلمرو عقاب از پنجاه تا ۱۷۰ کیلومتر مربع پیش بینی کرده‌اند.آشیانه عقاب‌ها بیشتر بر فراز بلندی‌ها، بالای درختان بلند و شکاف صخره‌ها و کوه‌های مرتفع و پرتگاه‌ها می‌باشد.رژیم غذایی عقابها متنوع است و شامل ماهی، پرندگان، مردار و گاهی پستانداران کوچک مانندسمور یا خرگوش و یا خزندگانی مانند مار می باشد. برخی از آن‌ها کاملأ مردارخوارند و به‌طور مرتب طعمه‌های پرندگان را زورگیری می‌کنند.  میدان دید عقاب و اکثر پرندگان شکاری چهار تا پنج برابر بیشتر از انسان است.انسان در صورتی که از چشمانی مانند عقاب ها برخوردار بود، می توانست حرکت مورچه ها بر روی زمین را از بالای یک ساختمان ۱۰ طبقه به خوبی ببیند..

اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  علامت گوزن
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.